Bendesgaard

Saksen  bliver til PARK by Bendesgaard

BENDESGAARD LAVER ET PARTNERSKAB MED PARK STYLING, DER ER ET DANSK UDVIKLET FRISØRFÆLLESSKAB BESTÅENDE AF SELVSTÆNDIGE FRISØRER, DER HAR FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED, OG SOM HAR DERES EGEN PRODUKTSERIE. SALONEN ÆNDRER SAMTIDIG NAVN TIL ’PARK BY BENDESGAARD’.
VI ER SAMME TEAM AF FRISKE PIGER OG DRENGE I ALLE ALDRE OG VI GLÆDERS OS TIL AT SE JER.

Mette Bendesgaard
Image
I Park Styling er der flere end 70 selvstændige frisørsaloner, der deles om eksempelvis løbende kurser og efteruddannelse samt en egenudviklet skånsom produktserie med naturlige ingredienser, der ikke indeholder parabener og uigennemsigtige E-numre. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage fra et Park Styling produkt. Samtidig får vores kunder mulighed for at bliv en del af Park Prime som giver en masse fordele.
AFBUDSPOLITIK:

Der er rift om vores tider og derfor bliver vi triste, når en kunde udebliver. 
Ved afbud senere end 24 timer før behandlingens start, opkræves 50% af behandlingens pris. 

Vi nyder at forkæle jer i PARK by BENDESGAARD og vi ønsker at skabe en sikker, rolig og positiv atmosfære omkring jer. Det gør vi sammen ved at følge gældende retningslinjer:

•   Vi holder fast ved, at arbejdsområdet kun er til kunde og frisør, da vi synes det skaber en dejlig ro omkring hele behandlingen samtidig med, at vi passer på hinanden.
•   Føler du dig det MINDSTE syg, så aflys din tid. Ring! (75 89 21 72). Vi hjælper dig med at finde en ny, når du er rask. Vores afbudspolitik er IKKE gældende, når det omhandler pludselig opstået snue, forkølelse eller COVID-19 lignede symptoner.

Der er ikke krav om mundbind i salonen.

De varmeste hilsner
PARK by Bendesgaard